top of page

DE METHODIEK

Giving a Presentation
Standing Meeting
handenschudden foto klein.png

INVENTARISATIE SDG'S

Met hulp van de Global Goals Monitor worden de SDG's geïnventariseerd die voor uw onderneming, binnen uw sector en branche, van toepassing zijn. Daarnaast kunt u, naast de branche-eigen SDG's, extra SDG's binnen uw onderneming implementeren en optimaliseren. Bijvoorbeeld, de keuze voor een goed doel (behorende bij één van de SDG's) op eigen initiatief of dat van uw personeel. Duidelijk wordt in elk geval waar uw onderneming nu staat wat betreft Global Goals.

COMMUNICATIE

Een belangrijk onderdeel van de methodiek is het communiceren over de stappen die binnen de onderneming gemaakt worden. Werknemers, klanten, leveranciers maar natuurlijk ook uw andere aandeelhouders binnen de keten waarin u opereert, mogen best weten hoe uw onderneming zich inspant om een betere wereld te realiseren. Uw onderneming groeit letterlijk binnen en naar een beter klimaat. Dat zullen uw aandeelhouders weten te waarderen!

CERTIFICERING

Heeft u voor implementatie van de SDG's in uw bedrijfsstrategie gekozen dan wordt uw onderneming vervolgens gevalideerd en gekwalificeerd. Na een audit door een onafhankelijk certificeringsinstituut kan dit leiden tot certificering en is uw onderneming SDG validated. Vervolgens wordt uw onderneming gerespecteerd lid/deelnemer van de Global Goals Community, het Global Goals Monitor eigen MKB platform.

 

Wilt u meer weten? Vraag dan hier informatie aan...

Methodiek: Projecten
bottom of page