top of page
01. Groepsfoto 02-06-2020 klein.png

Mondial Movers ontvangt Keurmerk Sociale Onderneming

Het Keurmerk Sociale Onderneming is op 2 juni jl. uitgereikt aan de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Met het keurmerk kan Mondial Movers nu met gepaste trots laten zien dat het een bijdrage levert aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. De gezamenlijke inzet van de  20 Mondial-bedrijven heeft het afgelopen jaar geresulteerd in een maatschappelijk aandeel van maar liefst 1,6 miljoen euro!

kleur 3.png

Pilotbedrijven gezocht

voor het optimaliseren

van de Global Goals

Selector

KSO heeft een tool ontwikkeld waarmee het bestaande MVO/MBO van bedrijven in kaart kan worden gebracht op basis van de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals). Met deze tool, de Global Goals Selector, kunnen bedrijven hun bedrijfsbeleid formuleren en uitvoeren en de resultaten daarvan communiceren aan alle stakeholders. Om de Global Goals Selector te optimaliseren is KSO op zoek naar pilotbedrijven.

01. Groepsfoto 02-06-2020 klein.png

Regio-managers

gezocht

Keurmerk Sociale Onderneming (KSO) heeft zich ten doel gesteld om bedrijven bij de hand te nemen bij het implementeren van MVO en MBO in hun bedrijfsbeleid. Uitgangspunt zijn de Global Goals die door de Verenigde Naties zijn opgesteld en waarin 17 SDG’s (Sustainable Development Goals) worden onderscheiden. Om alle MKB-ers in Nederland enthousiast hiervoor te maken, zoekt KSO :

energieke, gedreven regiomanagers (m/v)

website videoafbeelding.png

Video-animatie

De nieuwe video-animatie is prominent te zien op de home-page

2006 Verhuizing taart.jpg

Sociaal ondernemen:

oog voor de samenleving

Mondial Movers neemt haar verantwoordelijkheid als sociale ondernemer en komt dan ook regelmatig in actie om mensen te helpen. Zo heeft de Mondial vestiging in Groningen onlangs kosteloos een verhuizing uitgevoerd in het kader van de actie 100%NL Helpt. Nadat de Coronacrisis uitbrak in Nederland ontstonden er tal van initiatieven om mensen te helpen die door de omstandigheden in nood zaten. Vanuit de radiozender 100%NL werden uiteenlopende hulpvragen in behandeling genomen, waaronder de roep om hulp van een mevrouw die door omstandigheden moet verhuizen maar daar niet de middelen en het netwerk voor heeft om dat te regelen.

Videoboodschap

Mondial Movers

  • De vriendelijke verhuizer

  • Maatschappelijke Ondernemer

  • en nu ook: Sociale Onderneming

KSO keurmerk logo kleur.png

1

2007 Waterstof LR (7).jpg
MM vanuit eps.png

Primeur:

eerste waterstofverhuizing van Nederland

bottom of page