Casual Business Meeting

SDG’S ZIJN BEPALEND VOOR DE TOEKOMST VAN UW BEDRIJF

In het kader van werken aan een betere en leefbare wereld, hebben de Verenigde Naties een aantal duurzaamheidsdoelstellingen opgesteld die onderschreven zijn door alle landen ter wereld. Deze zogeheten Global Goals zijn onderverdeeld in 17 Sustainable Development Goals (SDG’s), als agenda voor 2030/2050.

Ook uw bedrijf zal hierop moeten inspelen. De toekomst ziet er wellicht anders voor u uit vanwege het coronavirus en de daarvoor getroffen maatregelen, maar wellicht is het daarom nu ook hét moment om een bijdrage te gaan leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen. En dat is eenvoudiger dan u denkt!

Om bedrijven hiertoe te stimuleren heeft KSO Nederland een tool ontwikkeld, de Global Goals Selector, gebaseerd op de 17 SDG’s. Met deze Selector kan uw bedrijf snel en eenvoudig te weten komen waar het staat wat betreft de SDG’s en welke stappen er nog in gezet kunnen worden. Uw bedrijfs-DNA wordt ermee vastgesteld.

Met uw bedrijfs-DNA geeft u te kennen dat u een bijdrage levert aan SDG’s van de Verenigde Naties. En dat wordt steeds meer gewaardeerd. Door (toekomstige) medewerkers, (potentiële) klanten en andere stakeholders en niet te vergeten, door de overheid. Het is ook een eis geworden van (semi)overheden in (onderhandse) aanbestedingen. Steeds meer bedrijven laten zich hierdoor leiden in de keuzes die zij maken in hun leveranciers en in hun communicatie richting afnemers. Meer en meer ook worden de SDG’s gebezigd als de (internationale) taal op het gebied van MVO/MBO.

Kortom, SDG’s zijn bepalend voor de toekomst van uw bedrijf!

U kunt zich nu geheel vrijblijvend inschrijven voor toepassing van de Global Goals Selector. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen nemen wij contact met u op.

De 17 door de Verenigde Naties opgestelde Sustainable Development Goals

 

Keurmerk Sociale Onderneming

Muntendampad 7
6835 BE  ARNHEM

+31 (0)6 36 107 325

©2020 KSO Nederland | KvK 582 576 40 te Arnhem